Silné stránky s Gallupom

gallup web aktuality

Každý z nás v niečom vyniká, nosí v sebe jedinečné talenty a schopnosti. Často si však ani neuvedomujeme, aký obrovský potenciál sa v nás skrýva.

Keď porozumieme svojim silným stránkam a naučíme sa ich využívať, dokážeme excelovať v tom, čo robíme, a stať sa sebavedomejšími.

Byť sám sebou a cítiť sa prirodzene v tom, čo nás baví, je cesta k úspechu a spokojnosti.

Prečo Gallup?

Program Gallup Strengths je navrhnutý tak, aby nám pomohol objaviť naše talenty a premeniť ich na silné stránky, ktoré vieme využiť nielen v pracovnom, ale aj osobnom živote.

Vďaka overenej metodike CliftonStrengths, ktorú už využilo vyše 328 miliónov ľudí na celom svete, dokážeme identifikovať svoje jedinečné talenty, získať hlbšie pochopenie seba samého a naučiť sa, ako tieto prednosti aplikovať v každodenných situáciách.

Pre koho je program určený?

Program je ideálny pre jednotlivcov aj tímy, ktorí chcú zlepšiť svoje výsledky, zvýšiť angažovanosť a posilniť svoje sebavedomie.

Koučing silných stránok (program určený jednotlivcom): Účastníci spoznajú svoje silné stránky a naučia sa, ako ich čo najlepšie využívať pre dosiahnutie svojich profesijných aj osobných cieľov. Jednotlivci využívajúci svoj potenciál naplno sa cítia sebavedomejšími, majú dostatok energie, dosahujú vyššiu efektivitu a sú šťastnejší.

Odomknite potenciál tímu (program určený tímom): Pri tímových programoch účastníci spoznajú nielen svoje jedinečné talenty, ale aj silné stránky svojich kolegov, vďaka čomu dokážu lepšie vytvárať synergiu pri riešení spoločných výziev a pracovať efektívnejšie. Vzájomné spoznanie talentov a ich uplatňovanie v praxi prináša lepšie porozumenie medzi kolegami, efektívnejšie prerozdelenie úloh, vyššiu motiváciu aj nadšenie ľudí pre prácu.

Ako program funguje?

  • Úvodné stretnutie: Program začína krátkym úvodným stretnutím, počas ktorého si zazdieľame vzájomné predstavy a očakávania a nastavíme spôsob spolupráce.
  • Dotazník: Následne účastníci vyplnia online dotazník Gallup CliftonStrengths, vďaka ktorému spoznajú svoje talenty.
  • Individuálna interpretácia: Vďaka individuálnej interpretácii sa lepšie zorientujú vo svojich výsledkoch a porozumejú svojim talentom, ako aj rizikám ich tieňov.
  • Koučingové stretnutia pre jednotlivca: Gallup koučing aplikujeme v podobe 2 alebo 4 stretnutí. Ich cieľom je systematický rozvoj a uplatňovanie talentov pri aktívnej práci jednotlivca. Počas stretnutí preskúmame tzv. talentový podpis. Odhalíme, ktoré talenty sa najvýraznejším spôsobom prejavujú v našej práci, ovplyvňujú výkon, ako aj vzťahy na pracovisku. Nájdeme aj potenciál aktívneho využitia talentov pri práve riešených úlohách zamestnanca.
  • Praktické workshopy pre tím: Pre tímy máme pripravený harmonizačný workshop, kde jednotlivci lepšie porozumejú, prečo sa iní správajú istým spôsobom, čo je ich n
    ajväčší prínos v tíme, aj ako lepšie využívať svoj potenciál. Nasledovať bude séria praktických workshopov, ktoré sú postavené na uplatňovaní konkrétnych silných stránok pri vybraných kľúčových aktivitách vedúcich k úspechu.

    • Strengths Based Leaders: Líderstvo založené na silných stránkach pomáha lídrom cítiť sa sebavedomejšie, energickejšie a šťastnejšie. Získajte nástroje na efektívne vedenie tímu, ktorý bude motivovaný a zameraný na dosahovanie spoločných cieľov.
    • Strengths Based Sales: Maximalizujte svoj predajný potenciál tým, že spoznáte a využijete svoje silné stránky pri predaji a budovaní silných vzťahov so zákazníkmi. Dosiahnite lepšie predajné výsledky a angažovanejších zákazníkov.
    • Strengths Based Talent Management: Optimalizujte riadenie talentov vo vašej organizácii pomocou identifikácie a rozvoja ich silných stránok. Tento prístup umožňuje lepšie prerozdelenie úloh, zvýšenú motiváciu a angažovanosť zamestnancov. Podľa výskumov je to najrýchlejší spôsob rozvoja zamestnancov.
    • Strengths Based Woman: Podporte ženy v objavovaní a rozvíjaní ich jedinečných talentov. Program pre ženy je navrhnutý tak, aby podporoval osobný a profesionálny rast, vďaka čomu sa budú cítiť motivovanejšie a úspešnejšie v každej oblasti svojho života.

Spoznajte svoje talenty aj vy! Premeňte ich na silné stránky a rozvíjajte svoj potenciál naplno!

Vašim otázkam sa budeme radi venovať a pomôžeme Vám s výberom vhodného riešenia – kontaktujte nás.